28.9.08

New shops

Shoporama har alt fra Arabias karakteristiske mumikopper til vesker, møbler, smykker, barneutstyr, leker og skikkelig - og da mener jeg skikkelig - lekre designprodukter for kjøkken, servering og bad. Bla deg nedover lista under fanen "Varemerker", og du vil være godt i gang med årets ønskeliste til jul.

Minborg.no tilbyr en så langt unik tjeneste; nemlig en mulighet til å finne forhandlere for akkurat den flotte sofaen, benkeplaten, avfallssystemet, tapet, verktøy - you name it - akkurat den flotte gjenstanden du bare ha, men ikke vet helt hvor du skal finne. Dette må være opp-pusserens beste venn! Både menn og damer ;)

Designerlife.no er kanskje en butikk for dem av oss som har vunnet i lotto minst en gang det siste året, men du og du her var det mye fint!

Nå fremstår det kanskje som om jeg er sååå opptatt av design og mote og alt det der ( - I'm not - ), men faktum er at det disse nettbutikkene tilbyr er noe originalt og stilig, og det er da lov å ha estetisk sans selv om jeg ikke akkurat rusler rundt med en Chihuahua i veska mi. Så her er det bare å sette i gang, husk at det snart er jul og de fleste nettbutikker bruker litt tid på å levere! :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

"skikkelig - lekre designprodukter for kjøkken, servering og bad."

"finne forhandlere for akkurat den flotte sofaen, benkeplaten, avfallssystemet, tapet, verktøy - you name it"

MY GOD, Edith! Gratulerer med 35-årsdagen som var! >:O

EM sa...

Det med benkeplaten og avfallssystemet og det der var KUN for å understreke poenget, men det med kjøkken, servering og bad står jeg totalt inne for. I like it, and I'm not ashamed! Hah!