16.10.06

Oppsummering: Bowling

Til alle dere som gikk glipp av kveldens bowlingseanse - cry your heart out! Her er det som skjedde:

Vi ankom i 19-tiden til et hav av 16-åringer type 2cool4school. De var bare übercoole altså. Men vi fikk klemt oss inn i et hjørne på en bane, og ca halv åtte var spillet i gang. Kalle, Pia, Tiffy, Voung, Thomas og moi åpnet sterkt i første runde, desverre er resultatene allerede fortrengt. Personlig mener jeg å huske en strike undertegnet tillitsvalgt.

Halvveis ut i første runde ble vi avbrutt av en overraskende konkurranse (ikke så overraskende for meg kanskje), da de oppmøtte fikk sjansen til å være med i trekningen av en premie! Den heldige vinneren av en Mr. Muscle toalettrenser (som farger vannet blått) ble Thomas!

Andre runde åpnet friskt med at enkelte stjal rundene til andre enkelte, men det rettet vi fort opp ved først å bytte på de to kastene, og senere ved å bowle samtidig. Ja, du hørte riktig! To kuler på en gang! Det var galskap, men veldig artig. Undertegnede fikk også et interessant møte med selve bowlingbanen, etter et balanseuhell (den banen er glatt altså!).

Etter andre runde var vi lei, og nå hadde Team 16 forlatt stedet (alle sammen faktisk. Var det en convention eller noe kanskje?). Vi beveget oss dermed inn i spillrommet, og det ble noen heftige seanser med både skyting, airhockey og dansing. Ja, nok en gang: Galskap.

Kvelden fikk også en liten fame-faktor, da festivalarrangør Svein Bjørge dukket opp!

Så, det gikk dere glipp av folkens! Tør du gå glipp av neste gang? Hvem vet hvilken fantastisk premie som kan vinnes da...!?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Næpløka e arti!

Mella sa...

Åååå, æ vil å bowle med dokker.. vil henge med dokker sånn generelt.. *buhu*