21.9.06

Høstjakta er i gang!

Her i Steinkjer er også høstjakta godt i gang! En i klassen har skutt ei rype, men den henger visst til mørning enda. Ikke mat enda med andre ord. Ei venninne har to rotter i bur, men de er jo allerede fanget, og ikke til mat - bare til kos. De fleste av oss har derfor trukket i kamuflasjeantrekk, lagd oss pil og bue av greinene i høgskoleparken og lagt oss til i våre respektive klesskap på jakt etter det beste byttet: hybelkaninen.

Noen har også gått på kjærestejakt, og jammen er det ikke et par som har fått noen skikkelige sværinger på kroken. (Selv har jeg jo en rekordstor en hengende til mørning i Canada)

Fluejakta er også godt i gang, ikke for matauk, men heller tvert imot. Den er en ekkel ådseleter som ikke har livets rett lenger på denne tida av året, og human avliving (mos! mos! mos!) er det beste alternativet for begge parter.

I år som i fjor viser det seg at det beste kjøttmarkedet er på Coop Mega, selv de beste rypene er fulle av eksos og veipizza (grandiosa) ser nok en gang ut til å bli årets hit.

Av drikke til årets vilt anbefales kullsyreholdig drikk av nyere årganger - både under og etter jakta (med mindre du skal gi drikke til viltet, da vil noe alkoholholdig ofte ha stor innvirkning på byttets reaksjonesevne).

Skitt fiske! Shoot a leg! Hopp i havet og ha det fint!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du er rar.

K sa...

Jeg har noen kodak moments av den høstjakta di for et par år siden (er det virkelig så lenge siden?), hvor byttet i Canada ser ut til å ha overtaket med ketchupflaska... Eller var det sennep? Uanskvett, fantastiske bilder av noe hinsides flørting! Dere er søte:)