21.8.06

yesss

det er faktisk mandag i dag, og ikke tirsdag, som jeg først trodde. Lørdagen var knallbra! Fikk sett D.O.G., Ralph Myerz, Paperboys og Seigmen,- er enda støl i armene etter all hoppeklappinga. Sweet sweet music...og høyt. Var først utpå dagen i dag jeg fikk normal hørsel på høyreøret mitt igjen.

Ellers kan det meldes at filmen "URO", som har premiere om en knapp uke, har blitt piratkopiert , og det overrasket visst alle sammen noe veldig. Folk er sure, sinte, og leie, men det har tydeligvis blåst over i løpet av dagen. URO ble visstnok lagt ut på The Pirate Bay i kveld, så løpet er vel stort sett kjørt for de som ville prøve å stoppe noe. Filmen har i alle fall fått masse PR i dag!

Kjæresten har også reist langtvekk, og hvis noen er interesserte finnes en reiseblog å lese i. Foreløpig ikke så mye innhold ser det ut til, men så er gøtta på tur og nettcafe kanskje ikke 1 pri. For dere som ikke er kjæreste med en av dem og får automatiske oppdateringer på form og farge, kan det jo være greit med en sånn blog.

Nå er det leggetid, må jo være våken og sharp til ny SPANANDE dag i morgen...Arbeidslyst kom treng deg på, her skal du motstand finne!

Heldigvis er skolen en kuul pleisis å være om dagen.

1 kommentar:

Mella sa...

hey.. *klæm*