7.7.06

Kampene roer seg

Det viser seg at måsungene begynner å bli store nå, med det resultat at måseforeldrene bryr seg mindre og mindre om dem. Dette har nå blitt en sak for barnevernet.

Partene har inngått en midlertidig våpenhvile hva gleder forsvar av unger, men det er forsatt uenighet på enkelte punkter. Flygende Rotter sier i en pressemelding i dag at de tar avstand fra eventuelle utbrytere som ikke vil ta hensyn til avtalen.

En delegat fra VM(IM) sier til Nyhetene at organisasjonen er sliten, og vil trekke seg tilbake for å gjenoppta sine vanlige sysler, nemlig å være et samlingsorgan for diverse andre tulleorganisasjoner som f.eks. FrP, Frimerkesamlernes Landsforbund og Tekna.

Kampene har altså roet seg, men irritasjonsmomentet er der forsatt som en evig overhengende trussel. Eksperter spår at vi snart vil få se nye, uavhengige grupper ta form, og - man kunne sagt "fåglarna vet", men det gjør de jo ikke - ingen vet hva slags protestaksjoner som kan komme til å dukke opp fremover.

---

STILLE PROTEST

Det har kanskje gått mange hus forbi, den stille, men likevel nokså store protesten som foregår utenfor våre alles hjem i disse dager. Tusenvis av snegler og mark kryper i skrivende stund ut fra sine lune hjem, ut på tørr, solstekt asfalt for å dø. Det har desverre ikke lyktes Nyhetene å komme i kontakt med en levende representant, derfor vet vi desverre ikke mye om årsakene. Mye tyder på at det er en massedemonstrasjon som har slått feil, og istedenfor å protestere i samlet flokk kryper de ut på egen hånd uten tilstrekkelig informasjon, og er således overlatt til sin egen triste skjebne. Vi kommer tilbake med mer.

HAR DU TIPS I SAKEN? Ring 555-HOTNEWS eller skriv tipset på en lapp og legg den ved fontenen på Levangertorget.

---

Innomdalskorrespondent for Verdsomspennande Nyheiter (ny_heit_ er, tok du den?)
EMP.

1 kommentar:

Mella sa...

En måse har - for å si det pent - gjort fra sæ på bakskjermen på sykkeln min!

Ikke hæres æ å vaske det vekk heller, måsedrit e ekkelt! Eeeewww!

Så la oss ta faenskapen!