5.7.06

Alvorlige tilstander

Foreningen VM(IM) (Verden for Mennesker (og Ikke for Måser)) ser med bekymring på den økende velviljen det offentlige viser måsen. Adressa melder i dag (les artikkelen her ) at måsen slett ikke er helsefarlig, og at folk bare må finne seg i at de finnes.

VM(IM) har etter denne uttalelsen gått ut og sagt at de vurderer sammenslåing med foreningen MNDSLDIBFM (Fint Med Duer Så Lenge De Ikke Blir For Mange), for å få til en felles front. Måsene har nå alliert seg med byduene, og gått sammen i i den landsomspennende organisasjonen kalt "Flygende Rotter". Prosessen vanskeliggjøres ved at medlemmene fra Flygende Rotter er svært vanskelige å få tak i, og det virker umulig å få kommentarer fra dem. Hakkingen og skitingen gjør det for øvrig relativt lett å forstå at gruppen er misfornøyd med situasjonen.

Forhandlingene pågår kontinuerlig, men avbrytes konstant da utbrytergrupper fra Flygende Rotter har gått inn i en slags geriljakrig, hvor de skiter ned statuer, stjeler mat og gjør annen ugagn. De har også klart å rekruttere enkelte småfugl, som brukes i spesielle terrorangrep hvor småfugl later som om de flyr i f.eks. vinduer og besvimer, og når da mennesker kommer for å ta vare på eller begrave dem flyr de opp med et veldig leven. Dette virker traumatisk på mennesker, spesielt barn. Måsene gjør til stadighet nytte av sitt stup-og-skrik angrep, mens duene stort sett satser på makt i antall og generell forvirring.

Vi kommer tilbake med mer.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ja- da har saken tatt en politisk vending som jeg sterkt vil ha meg frabedt. Ikke skjær alle over en fjær! Dessuten gjør vi bare det vi av Skaperen er pålagt å gjøre. Det står i første Måsebok!

Anonym sa...

Hvordan kan forhandlinger pågå kontinuerlig og samtidig avbrytes konstant..?

Hilsen OSAMPP (Oss Som Alltid Må Pirke-Pirke)

Mella sa...

"When the seagulls follows a trawler it's because they think sardines will be thrown into the sea".. sa Eric Cantona en gang. Dypt..