8.6.10

Æ har blitt utfordra!

Æ fikk en utfordring av http://mjelstad.blogg.no/, som lyder som følger:

"Skriv seks fine ting om deg selv, og post et bilde av deg selv som du er fornøyd med. Når det er gjort skal du utfordre seks andre bloggere til å gjøre det samme".

Å det e jo et hyggelig kjedebrev å få, hvis det æ skriv stemme da! Så va det å vri de små grå:

- Blir lett veldig glad over små ting
- Har blitt sååå flink å gå på tur!
- E sjelden langsint (sjøl om æ kan vær snarsint da, men det e jo nå anna)
- E flink te å finn venna som æ alltid kan kom tebake te sjøl om det går lang tid mellom vi snakkes
- Har masse omsorg å gi, på min måte (ka no enn det betyr...heh)
- Kreativ

Jess! Æ holdt på å skriv "æ e flink te å vær allergisk" der, men det telle nok ikke. Å "kreativ" kom nederst fordi det føles sånn akkurat i dag. Æ har alltid lurt på ka som gjør at nån fotografa jobbe så bra å skape så my kunst når dem e uttafor å nedfor å alt sånt, æ bli bare slapp æ. Smågodt å Family Guy si æ bare! Jobbe best når æ e gla kjenne æ. Hihi, åså e æ ekstra heldig som har en jobb som gjør mæ glad da, så det e jo bare den positive spiralen det da! (I alle fall når ting går som dem ska, som det siste halve året :) )

Oioi, el privadente (?) blogginnlegg det her da. Det får bli istedenfor bilde av mæ, æ har da nån æ syns e OK sjø, men har ikke sååå lyst å legg ut her. Eventuelt kan du se her.

Utfordringa går videre til:

Fru Jensen
Hanssen-Familien
Strikkedama
AS - ju næo hu ju ar ;)

De andre jeg følger har Fru Mjelstad allerede utfordret, bortsett fra dæ da Eeeeli - du e me du å sjøl om æ ikke linke dæ her! :)

Ingen kommentarer: