19.8.07

Gjesp igjen

Her skulle det egentlig vært masse bilder fra Steinkjerfestivalen , men det var jo litt vanskelig å få til ettersom jeg filmet hele greia! :D Dvs hele lørdag.

Sinnsykt mye bra musikk, og utrolig artig å få lov til å filme så mange artister - ikke alle kan skryte av å ha stått på scenen med Roger Hodgson!! Ellers filmet vi Mika Tajima (nei, ikke _den_ Mika, men en dame og en mann med et knust speil, hammer, elgitar og fantasi...eksperimentell musikk altså.), Texum, Robert R.I.P., Superfamily, Paal Flata og Marit Larsen.

Det mest dramatiske som skjedde var kanskje da batteriene til headset'et mitt gikk midt under Marit Larsens konsert. Det er relativt viktig å være i stand til å ta beskjeder fra regi, tør jeg påstå. Heldigvis gikk det kjapt å bytte!
(Det var ihvertfall det mest dramatiske som skjedde med _meg_, vi hadde en litt blodig situasjon da en på teamet vårt greide å sette en tapetkniv i foten. Buksebenet ble tapet sammen med Gaffa over såret, og så ble det legevakt og sying. Og rett tilbake til oss etterpå, det er bra jobbing det!)

Vi startet kl 13 på lørdag formiddag, og var ferdige med nedrigg og alt rundt kl 03 i natt. Jeg vet ikke hvor mange meter med kabel vi la, men et par kilometer ble det kanskje - vi hadde til sammen 12 kabler lagt fra kontrollrommet, over et tak, under festivalområdedekket, inn i lydteltet og videre derfra tre kabler til storskjerm og to kamera på scenen. Ikke like morsomt å rigge ned som å rigge opp, haha:D

Så da venter vi på en attest fra festivalleder Svein Bjørge, og at HiNT skal begynne å kjøpe rosa Gaffa-tape.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Slutt å gjesp! Her ska du få noe å spekulere på:Vet du hvordan du kan kjenne igjen en dum sjørøver? Det bør du vite du som er Pirates-digger.S.U

Anonym sa...

Forslag til filmprosjekt: Saksedyrets liv, levnet og endelikt! Vi stiller studio, lydeffekter og levende eks. av arten til disp.

EM sa...

En dum sjørøver har lapp over begge øynene! HAHAHAHAH! :D